Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Duális nap az Gyöngyösi Károly Róbert Campuson

Utolsó módosítás: 2019. december 06.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusán az egyetemi duális képzés népszerűsítő programjához kapcsolódva 2019. november 27-én került megrendezésre a Duális Nap című rendezvény.

A program célja a jelenleg első évfolyamos alapszakos hallgatók körében népszerűsíteni a duális képzést, és felhívni a figyelmet annak előnyeire. A rendezvényt Dr. Bujdosó Zoltán campusokért felelős rektorhelyettes nyitotta meg, ezt követően az egyetem üzleti partnereinek bemutatkozására került sor.

A meghívott üzleti partnerek ismertették vállalkozásukat és legfőképp az elvárt feladatokra irányították a figyelmet. A szakmai tapasztalataikról Angyal Dominik és Kaplonyi Benjámin duális képzésben résztvevő hallgatók számoltak be. A duális partnerek közül elsőként az Egerben működő Aventics Kft. munkatársa Kriston Adrienn osztotta meg tapasztalatait, majd a sor Nagy Róbert ügyvezető úr követte a Radír Reklám Kft részéről.

A Gyöngyszöv Coop Zrt. kapcsán Ócsai Péter és Balogh Tamás tartott érdekes bemutatkozó előadást. A hallgatóság megismerkedhetett a Károly Róbert Kft. tevékenységével, melyet Dr. Holló Ervin ügyvezető mutatott be. Az agrár és vidékfejlesztés területén is sor került céges bemutatkozásokra elsőként Aponyi Ferenc a Bona Agricola Kft. valamint a Magyar Ugar Kft. munkatársaként tartott bemutató előadást, ezt követte Cserhátalja Kft. részéről Bircsák János ismertetője. A programot kötetlen beszélgetés zárta.

A program az "EFOP-3.5.1-16-2017-00011 Duális és gyakorlatorientált képzések fejlesztése az Eszterházy Károly Egyetemen" c. projekt támogatásával valósult meg.

Beszámolót készítette: Dr. Baranyi Aranka


< Vissza